Bommene i våre p-hus åpnes nå automatisk om du har opprettet bruker enten i Swappaccess, på EasyPark Appen eller vår egen Stavanger Parkering app.
(Jernbanen, Jorenholmen, P-Kyrre, Posten og St. Olav)

NB!

Vi gjør oppmerksom på at det er viktig at de med måneds- eller årskort i p-hallene ikke benytter seg av disse løsningene, og at man kun registrerer seg i et av alternativene.

 

Swappaccess

Registrer ny bruker  i Swappaccess her: https://www.swappaccess.com/register/with/stavanger

For å administrere din bruker kan du logge inn her: https://www.swappaccess.com/login/with/stavanger

EasyPark

EasyPark har også denne muligheten i sin app. De skriver følgende på sine nettsider:

For å bruke denne tjenesten, velg skiltnummeret i appen og klikk på de tre prikkene. Kryss av for å “aktiverer for kameraparkering”. Husk å aktivere den minst 15 minutter før du parkerer.

Ved utkjøring vil du få en push notification om endt parkering. Du kan også finne kvitteringen ved “mine parkeringer” > “Historikk” i appen.

 

Stavanger Parkering App

Velg “registrer kjøretøy for autopark” og registrer kjøretøyet ditt. Godkjenn betalingsforespørsler. Registrerte kjøretøy vil stå nederst i appen. Kvitteringer kan hentes i appen og sendes f.eks. til angitt epost.

 

Kun EasyPark og Stavanger Parkering Appen beregner nå halv pris for el-bil også i p-husene med bom, med forbehold om at skiltet leses. Registrer man seg på begge appene, vil kun den siste bli benyttet i P-husene.